top of page

CONTACT

Adres

Voltstraat 22
5753 RL Deurne

Telefoonnummer

0493 242 135

E-mailadres

Social Media

 • Instagram

Bedankt!

HotHoney.jpg
 • Wat zijn de verzendkosten voor een bestelling?
  Bij bestellingen tot €9,95 wordt er een tarief van €6,40 berekend voor verzending. Bij bestellingen tussen €9,95-€ 19,95 wordt er een tarief van €6,00 berekend voor verzending. Bestellingen boven € 19,95 komen in aanmerking voor gratis verzending.
 • Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Wanneer je ontevreden bent over je bestelling, neem gerust contact op met info@hothoney.com. We zullen altijd een passende oplossing zoeken. Producten die wegens korte houdbaarheid zijn afgeprijsd kunnen niet worden geretourneerd.
 • Hoe lang is mijn bestelling onderweg?
  Over het algemeen wordt je bestelling de werkdag na bestellen door PostNL of DHL verwerkt. Gemiddeld worden orders binnen 3-5 dagen geleverd.
 • Hoe lang zijn de producten houdbaar?
  Wij kunnen garantie geven voor tenminste 3 maanden houdbaarheid van de producten op het moment van bestellen, tenzij anders aangegeven bij de productselectie. Het is niet gevaarlijk om honing te gebruiken na het verlopen van de houdbaarheidsdatum. Echter kunnen we hierna geen garanties geven op smaakbehoud en kan de vloeistof gaan kristalliseren. Wij verkopen dan ook geen producten met een verlopen houdbaarheidsdatum.
 • Wat is HOT Honey?
  Het product HOT Honey is een combinatie van honing en chilipepers - dit zorgt voor een lekkere, zoete smaak, met een vleugje chili voor de liefhebbers van pittig eten. Je kunt het in talloze gerechten gebruiken! Onze merknaam HOT Honey staat voor het introduceren van verrassende smaken die helemaal in lijn liggen met de trends.
 • Zijn alle producten pittig?
  Houd je niet van pittig eten? Geen probleem! We hebben momenteel ook een pure bloemen- en een lavendelhoning in het assortiment. Deze producten zijn van oorsprong alleen zoet.
 • Waar komt de honing vandaan?
  Onze honing wordt, in eigen beheer, geproduceerd in Portugal.
bottom of page