top of page

H.O.T HONEY

OVER ONS

Onze passie voor smaakmakers begon in Deurne, waar we ons eerste recept ontwikkelden. 
Bij HOT Honey geloven we in het gebruik van alleen de beste ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Onze producten zijn daarom niet alleen lekker, maar ook nog eens natuurlijk.
Of je onze sauzen nu gebruikt als marinade voor je vlees of als dip voor je groenten, HOT Honey maakt elke maaltijd tot een feestje.

IMG_9592 2_edited.jpg

ONS DOEL

HOT Honey is relatief nieuw op de Nederlandse markt en honing met pepers is niet voor iedereen een bekende combinatie. 

Bij HOT Honey willen we iedereen ervan overtuigen dat onze producten een heerlijke toevoeging zijn aan je dagelijkse maaltijden. HOT Honey heeft een unieke smaak die perfect past bij verschillende gerechten.
Of je nu een burger wilt pimpen, een salade wilt opfrissen, of wat extra pit wilt toevoegen aan je pizza, onze HOT Honey is de perfecte keuze.

We willen dan ook graag iedereen kennis laten maken met HOT Honey en laten zien dat pittige sauzen niet eng zijn, maar juist een verrassende en heerlijke smaakervaring bieden. Daarom nodigen we iedereen uit om onze sauzen te proberen en te ontdekken hoe HOT Honey jouw maaltijden naar een hoger niveau kan tillen.

ONZE WAARDEN

Bij HOT Honey staat productontwikkeling en kwaliteit altijd voorop. We zijn er trots op dat we onze eigen bijenboerderij beheren, waar we onze eigen honing produceren. Door onze eigen bijen te verzorgen en onze honing zelf te oogsten, hebben we volledige controle over de kwaliteit van onze producten.

Onze bijenboerderij is gevestigd op een rustige locatie, waar onze bijen kunnen profiteren van de bloemen en planten in de omgeving.

Daarnaast hebben we ons eigen team van experts in dienst die voortdurend werken aan het ontwikkelen van nieuwe smaken en verbeteren van onze producten.
We testen onze artikelen uitvoerig voordat we ze op de markt brengen om ervoor te zorgen dat ze niet alleen lekker, maar ook veilig zijn om te consumeren.

138228640_1079099745889303_8383377322501671828_n.jpeg
bottom of page